Trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Et nyt dialogværktøj sætter fokus på, hvordan I skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Hent materialet her
Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen?

Denne artikel introducerer en ny undersøgelse, og du finder link til den podcast-episoder og undersøgelsen fra Københavns Professionshøjskole.

Få introduktion her
Del: - -

Episode 4 - Tvivl om resten af arbejdslivet

Det, der motiverer, og det, der frustrerer, er det samme, uanset om man er først, midt eller sidst i arbejdslivet i uddannelsesverdenen. Men der er forskel på, hvad der fylder mest, når man er først og sidst i arbejdslivet. Og bekymringen for, om man kan holde til et helt arbejdsliv er der fra starten. Docent Nana Vaaben fra Københavns Professionshøjskole fortæller mere fra en ny undersøgelse. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole.

Udgivet oktober 2021.

Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen? Og hvad skaber det modsatte? Denne podcastepisode er nummer fire i en serie, der fortæller om resultaterne fra en ny undersøgelse med 1.684 svar fra medarbejdere og ledere fra alle dele af uddannelsesverdenen. I episoden møder vi docent Nana Vaaben fra Københavns Professionshøjskole. Vært er journalist Morten Bichel. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole.

Gå til oversigt over samtlige podcastepisoder her.

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 19. februar 2024