Del: - -

Episode 1 - Professionel med følelser

Med psykologerne Berit Mus Christensen og Michael Danielsen.

Udgivet maj 2021.

I episoden undersøger psykolog Berit Mus Christensen og psykolog Michael Danielsen, hvordan følelser kan håndteres i en professionel ramme. Der er blandt andet fokus på både ledelses- og medarbejderperspektivet i afsnittet, som også ser nærmere på vigtigheden i kontinuerligt at øve og arbejde med følelser på arbejdspladsen.

Berit Mus Christensen har sammen med en fagkollega skrevet bogen ”Med mig selv som redskab. Om at være professionel med følelser”. Bogen beskæftiger sig med, hvordan vi som fagpersoner – professionelt - forholder os til tanker og følelser. Berit yder supervision og udbyder kurser fra egen praksis.

Michael Danielsen er foredragsholder, rådgiver og ekspert i hvordan man forvalter følelsesmæssige krav i relations-arbejde – med særligt fokus og speciale i at undgå belastning og forråelse.

Læs mere om 'Følelser på job'

Læs mere om følelsesmæssige krav på arbejdspladsen og dyk ned i de tilhørende materialer, som er udarbejdet i forbindelse med 'Følelser på job'. Find det hele på www.etsundtarbejdsliv.dk

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 7. februar 2024