
| Gryder med automatiske rørearme, der kan skiftes ud med automatiske grydevaskere. | |
| Hjul under så meget som muligt, så inventar kan flyttes for rengøring. Eller god højde under borde mv., så det er let at komme ind under med en moppe. | |
![]() |
Kørende udstyr skal have store, letløbende gummihjul, der kan låses. Tunge vogne kan være selvkørende. |
| Arbejdsborde, pander og lignende skal kunne hæves og sænkes. Det kan være godt at aflaste benene ved at bruge stå-støttestole. Forskellige kip-funktioner på pander og gryder bør være elektriske. | |
![]() |
Løftehjælpemidler skal kunne indstilles i højden, så man kan trække varer direkte over fra hylderne, og så man kan hæve bunden op i god løftehøjde. |
| Frikadellemaskine, der kan forme bøffer og frikadeller. Få den med hjul under, så den er let at flytte efter behov. | |
| Sovsedispenser og pumper til supper, gullasch og lignende. Dermed undgås en stor del af det manuelle øse-arbejde. | |
| Store opvaskemaskiner, der kan vaske vogne og lignende af – eller næstbedst en lift, der kan hæve rulleborde, vogne og stativer op, når de skal vaskes rene. Selvvaskende ovn, så man slipper for akavet manuelt arbejde. |

