Trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Et nyt dialogværktøj sætter fokus på, hvordan I skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Hent materialet her
Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen?

Denne artikel introducerer en ny undersøgelse, og du finder link til den podcast-episoder og undersøgelsen fra Københavns Professionshøjskole.

Få introduktion her
Del: - -

Episode 3 - Det, der frustrerer i uddannelsesverdenen

Når ansatte i uddannelsesverdenen oplever frustrationer i deres arbejde, handler det først og fremmest med to forhold: arbejdspresset og organisatoriske forhold som IT-systemer, bureaukrati, dokumentation, koncepter og ledelse. Et tredje forhold handler om samarbejdsrelationerne på arbejdspladsen. Docent Nana Vaaben fra Københavns Professionshøjskole fortæller mere fra en ny undersøgelse. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole.

Udgivet oktober 2021.

Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen? Og hvad skaber det modsatte? Denne podcastepisode er nummer tre i en serie, der fortæller om resultaterne fra en ny undersøgelse med 1.684 svar fra medarbejdere og ledere fra alle dele af uddannelsesverdenen. I episoden møder vi docent Nana Vaaben fra Københavns Professionshøjskole, der fortæller, hvad der skaber frustration og demotivation i uddannelsesverdenen. Vært er journalist Morten Bichel. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole.

Gå til oversigt over samtlige podcastepisoder her.

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 19. februar 2024