Trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Et nyt dialogværktøj sætter fokus på, hvordan I skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Hent materialet her
Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen?

Denne artikel introducerer en ny undersøgelse, og du finder link til den podcast-episoder og undersøgelsen fra Københavns Professionshøjskole.

Få introduktion her
Del: - -

Episode 2 - Kerneopgaven skaber den grundlæggende motivation

I episode 2 af podcast-serien møder vi docent Nana Vaaben og lektor Kristian Gylling Olesen fra Københavns Professionshøjskole, der fortæller om hvad der skaber motivation og arbejdsglæde i uddannelsesverdenen. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole.

 

Udgivet september 2021.

Denne podcastepisode er nummer to i en serie, der fortæller om resultaterne fra en ny undersøgelse med 1.684 svar fra medarbejdere og ledere fra alle dele af uddannelsesverdenen. I episoden møder vi docent Nana Vaaben og lektor Kristian Gylling Olesen fra Københavns Professionshøjskole. Vært er journalist Morten Bichel. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole. 

Gå til oversigt over samtlige podcastepisoder her.

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 19. februar 2024