Trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Et nyt dialogværktøj sætter fokus på, hvordan I skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen
Hent materialet her
Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen?

Denne artikel introducerer en ny undersøgelse, og du finder link til den podcast-episoder og undersøgelsen fra Københavns Professionshøjskole.

Få introduktion her
Del: - -

Episode 1 - Ny undersøgelse: Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen?

Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen? I episoden møder vi docent Nana Vaaben fra Københavns Professionshøjskole, der introducerer til undersøgelsens resultater og podcast-seriens kommende seks temaer.

Udgivet september 2021.

Hvad skaber trivsel og motivation i uddannelsesverdenen? Denne podcastepisode åbner en serie, der fortæller om resultaterne fra en ny undersøgelse med 1.684 svar fra medarbejdere og ledere fra alle dele af uddannelsesverdenen. I episoden møder vi docent Nana Vaaben fra Københavns Professionshøjskole, der introducerer til undersøgelsens resultater og podcast-seriens kommende seks temaer. Vært er journalist Morten Bichel. Undersøgelsen er bestilt af BFA Velfærd & Offentlig administration og udført af Københavns Professionshøjskole.

Læs mere om podcast- og artikelserien her.

Gå til oversigt over samtlige podcastepisoder her.

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 16. maj 2024