Del: - -

Viden og værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Lederes psykiske arbejdsmiljø er vigtigt og har stor betydning for deres evne til at lykkes med ledelsesopgaven og skabe resultater. Det har også stor betydning for arbejdsmiljøet på resten af arbejdspladsen.

BFA Velfærd og Offentlig administration samt BFA Finans sætter spot på lederes psykiske arbejdsmiljø. Vi har gennemført en undersøgelse og udviklet tre værktøjer til at styrke lederes psykiske arbejdsmiljø.

Værktøjer

Her finder du tre nye værktøjer til at styrke lederes trivsel og resultater. Hent alle tre værktøjer i en samlet fil her.

Styrk din dialog med nærmeste leder

Styrk ledelsesgruppen

Styrk organisationen

Videoer

I korte videoer fortæller Jan Heiberg om de tre værktøjer. Hør om baggrunden og hvordan du kan bruge dem. Se videoer her.

Cases og anmeldelser

Ledere på arbejdspladser i den offentlige og finansielle sektor fortæller, hvordan de har brugt værktøjerne. Find også toplederes bud på, hvorfor lederes psykiske arbejdsmiljø er vigtigt. Se cases og anmeldelser her.

Undersøgelse

Cirka 50 ledere, videns-personer og faglige eksperter har givet deres bidrag til at skabe nuanceret viden om, hvad der indvirker på lederes psykiske arbejdsmiljø, og hvad der kan styrke det. Læs om undersøgelsen her.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på centrale og hyppigt forekommende spørgsmål om baggrunden for 'Styrk lederens trivsel og resultater'. Se ofte stillede spørgsmål her.

 

Hent også denne oversigt som PDF her.


Senest revideret den 8. april 2024