Podcast: Hos psykolog med lederens stress
Psykolog Pia Ryom fra Aalborg Universitetshospital giver et indblik i de behandlingsmetoder og forløb, som hun oplever med stressede ledere.
Lyt til episoden her

Få introduktion til 3 nye værktøjer, der sætter fokus på din ledertrivsel

Læs mere her
Del: - -

Værktøjer og videoer: Styrk lederes trivsel og resultater

Tre værktøjer styrker lederes trivsel og resultater. Det hjælper lederne og kan løfte organisationen, fordi ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem. Her på siden finder du værktøjerne, introduktionsvideoer og arbejdsark.

Værktøjer og videoer: Styrk lederes trivsel og resultater

Her finder du et materiale med tre værktøjer til at styrke lederens trivsel og resultater. Hent de tre værktøjer her eller klik på de enkelte værktøjer for at hente dem adskilt. Her finder du også instruktionsvideoer.

Værktøj og video: Styrk din dialog med nærmeste leder

Værktøj og video: Styrk ledelsesgruppen

Værktøj og video: Styrk organisationen

 

Se webinar med introduktion til værktøjer, undersøgelse og interview med ledere
Hør ledelseskonsulent Jan Heiberg introducere til tre nye værktøjer samt undersøgelsen bag, og se interview med leder, der har arbejdet med værktøjerne. Lederne er Ledende lægesekretær Annette Lyngs, Kolding Sygehus, Filialdirektør Flemming S. Andersen, Sparekassen Sjælland-Fyn, Enhedschef Anne Bach Stisen, Region Syddanmark og Områdeleder Henning Løsche, Tønder Kommune.

Webinaret er optaget 4. oktober 2021 og varer 1 time og 20 minutter.

Vil du vide mere?
Værktøjerne bygger på en undersøgelsen, hvor cirka 50 ledere, videns-personer og faglige eksperter har givet deres bidrag til at skabe nuanceret viden om, hvad der indvirker på lederes psykiske arbejdsmiljø, og hvad der kan styrke det. Find undersøgelsen her - og find andre, ofte stillede spørgsmål her


Senest revideret den 4. april 2024