Vejledning: Tal om smerter - tag handling sammen
Dette materiale henvender sig til jer, der vil arbejde med at forebygge og håndtere smerter.
Hent vejledningen her

Spørgeskema

På denne side finder I et spørgeskema, som I kan bruge til at kortlægge smerter på arbejdspladsen. Formålet er at synliggøre og kortlægge smerternes art og omfang hos jer. Spørgeskemaet kan indtænkes som optakt til jeres arbejde med smerter eller som en del af jeres APV-arbejde og f.eks. danne grundlag for handleplaner og evalueringer. Målgruppen er ledere og arbejdsmiljøorganisationen, der ønsker at kortlægge smerter på arbejdspladsen. Spørgeskemaundersøgelsen skal være anonym, og det skal være frivilligt at deltage. Nedenfor kan I downloade et spørgeskema, som I kan printe ud. I kan også hente en digital version her, som I kan skrive i på computeren.

Målgruppen er ledere og arbejdsmiljøorganisationen, der ønsker at kortlægge smerter på arbejdspladsen. Spørgeskemaundersøgelsen skal være anonym, og det skal være frivilligt at deltage.

Nedenfor kan I downloade et spørgeskema, som I kan printe ud. I kan også hente en digital version her, som I kan skrive i på computeren.

Et spørgeskema som kan tilrettes jeres arbejdsplads 

Her finder du spørgeskemaet, som I kan tilpasse jeres arbejdsplads med navn og evt. logo, med samme spørgsmål og svarmuligheder, som i printudgaven. I finder spørgeskemaet her. Det er nødvendigt at logge ind med en microsoft-konto. Spørgeskemaet skal I duplikere, ved at trykke på knappen i toppen og så kan I klikke igennem punkterne og rette til. 

Når spørgeskemaet er åbent, kan du oppe i højre hjørne klikke på de tre prikker. Herinde skal du sikre dig at undersøgelsen foregår anonymt. Du skal finde punktet "Navn på post" og sikre dig, at der ikke er hakket af med flueben.

Det er en gratis at benytte sig af programmet, hvis man har en Microsoft konto. Det er en god idé at undersøge på forhånd, om det bryder med arbejdspladsens GDPR regler.

BFA Velfærd og Offentlig administration har intet ansvar overfor jeres brug af spørgeskemaet. Det oprettes og udsendes i kopi af afsender. De data, du indsender, sendes til kopi formularens ejer. BFA Velfærd og Offentlig administration er ikke ansvarlig for privatlivets fred eller sikkerhedspraksis for sine kunder, inklusive dem fra denne formulars ejer.  

 

Fakta om materialet

Emne: Smerter

Sidetal: 2

Udgivelsesår: 2023

Ansvarlig: Jytte Tolstrup