Plakat: Forebyg akut fysisk overbelastning

Materialet indeholder 8 anbefalinger, som I med fordel kan printe ud og hænge op på arbejdspladsen, så alle bliver opmærksomme på at forebygge akut fysisk overbelastning. 

Hent plakaten her.
Del: - -

Podcast - Forflyt med omtanke

'Forflyt med omtanke' er en podcastserie på 11 episoder, der har fokus på forebyggelse af akut fysisk overbelastning på social- og sundhedsområdet.

Sæson 1 episode 1- 8 er baseret på hverdagsbeskrivelser af oplevelser med akut fysiske overbelastning. Vi har bl.a. været på besøg på Neurologisk afdeling på Regionshospitalet i Viborg og på besøg i Horsens Kommune.

Hør i otte episoder de ansattes historier og eksperternes bud på, hvordan og hvorfor krop- og rygskaderne opstår, og hvad der skal til, for at vi kan undgå dem.

Til sæson 1 er udarbejdet et dialogværktøj til hver episode, som let guider jer videre i arbejdet med at forebygge fysisk overbelastning.

Sæson 2 episode 9-11 handler om at give og modtage kollegial feedback. I de tre episoder følger vi forflytningsvejleder Randi Hestkjær og gruppeleder Julie Gredal, Guldbergs Have i København, som gennem hverdagshistorier fortæller om og giver gode råd om kollegial feedback. 

Sæson 1Lyt til episoderne her:

Sæson 2


Lyt til episoderne her:

Følg podcasten
Vil du have alle episoder af podcasten automatisk? Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 

podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

 

Spotify

 


Senest revideret den 30. august 2022