Temamøder om psykisk arbejdsmiljø

Prioriter det psykiske arbejdsmiljø med mere og bedre indflydelse, udvikling og fællesskaber – kom til temamøde med ekspert og organisations-psykolog Malene Friis Andersen og med BFA Velfærd og Offentlig administration.

Hent invitationen
Del: - -

Temamøder om psykisk arbejdsmiljø

Prioriter det psykiske arbejdsmiljø med mere og bedre indflydelse, udvikling og fællesskaber. Kom til temamøde i oktober/november med ekspert og organisationspsykolog Malene Friis Andersen og BFA Velfærd og Offentlig administration.

Arbejdsmiljø, opgaveløsning og sundhed

Få et godt arbejdsmiljø med bevidsthed om indflydelse, opmærksomhed på prioritering og udvikling samt opmærksomhed på fællesskaber. Malene Friis Andersen præsenterer ny forskning om indflydelse i arbejdet. I sit oplæg kommer Malene Friis Andersen omkring betydningen af indflydelse for vores mentale sundhed og opgaveløsning samt indsigt i tre forskellige indflydelsesformer, som I kan arbejde videre med på dagen og efter temamødet.

Malene Friis Andersen præsenterer derudover forskellige ”generobringsstrategier”, som kan anvendes, hvis indflydelsen er udfordret. Dette giver jer en forståelse og et sprog for det mulige merarbejde og arbejdspres, som risikerer at flyve under radaren, hvis vi ikke er opmærksomme.

Redskaber

På temamødet får I lejlighed til at prøve kræfter med flere af BFA’s metoder om indflydelse, udvikling og fællesskaber. Redskaberne handler om forskellige former for indflydelse, planlægning, prioritering, støtte, restitution, forventninger, roller, rammer og relationer og ikke mindst forebyggelse af stress i gruppen og opgaverettede fællesskaber.

Temamøderne faciliteres af Mads Kristoffer Lund og Lise Keller fra BFA Velfærd og Offentlig administration.

Målgruppe

Ledere, arbejdsmiljørepræsentanter (og TR) fra BFA Velfærd og Offentlig administrations brancher som eksempelvis hjemmeplejen, kontor, dag- og døgntilbud, jobcentre, hospitaler, undervisning, forskning og privat praksis og så videre.

Tid, tilmelding og pris

Alle temamøder varer fra kl. 9.00 til 13.00, inklusive frokost.

Tilmelding senest den 1. september.

Vi anbefaler, at I kommer flere fra samme arbejdsplads. Der er et begrænset antal pladser.

Prisen er 550 kr. 

By

Dato 

Tilmeld dig

København 24. okt. 2024 Tilmelding
Århus 13. nov. 2024 Tilmelding
Ålborg 14. nov. 2024 Tilmelding
Næstved 22. nov. 2024 Tilmelding
Middelfart 27. nov. 2024 Tilmelding

 

Malene Friis Andersen

Malene Friis Andersen er ph.d., autoriseret psykolog, forfatter og ekspert i ledelse, stress og psykisk arbejdsmiljø. Hun har igennem 18 år arbejdet med emnerne på forskellige måder: som klinisk psykolog, som organisationspsykolog og som forsker. Malene er forfatter til en lang række videnskabelige artikler samt prisvindende bøger.


Senest revideret den 11. juni 2024