Dialogkort Mangfoldighed

Hent dialogkortene og få gang i samtalen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke  forskellige vurderinger og holdninger.

Dialogkort Mangfoldighed
Del: - -

Tag snakken om mangfoldighed

Mangfoldighed og inklusion spiller en afgørende rolle på arbejdspladsen. Det er ikke kun en trend, men en nødvendighed for at skabe et rummeligt og produktivt arbejdsmiljø.

For at styrke denne vigtige samtale tilbyder vi enkle dialogkort, der kan hjælpe dig med at starte diskussioner om mangfoldighed på din arbejdsplads. Sammen med dialogkortene har vi udviklet en informativ PowerPoint-præsentation, der guider dig i brugen af kortene, og vi tilbyder også en spændende podcast, der udforsker mangfoldighed og inklusion på arbejdspladsen.

Dialogkort: Start Samtalen

Vores dialogkort er skabt med det formål at lette samtalen om mangfoldighed. De præsenterer situationer og dilemmaer, der giver dig mulighed for at udforske forskellige synspunkter og holdninger. Dialogkortene er ikke beregnet til at give rigtige eller forkerte svar; de er derimod redskaber til at vække refleksion og samtale. 

Hent dialogkortene her

PowerPoint: Praktisk Vejledning

Vores PowerPoint-præsentation er den perfekte følgesvend til dialogkortene. Den tilbyder en trin-for-trin-vejledning i, hvordan du bedst udnytter dialogkortene i dine teams og arbejdsprocesser. PowerPoint-præsentationen giver dig de nødvendige værktøjer til at facilitere og styre samtalerne på en effektiv måde.

Hent PowerPointen her

Podcast: Vi snakker om mangfoldighed

Udover vores dialogkort og PowerPoint-præsentation inviterer vi dig til at lytte til vores podcast. Her kan du deltage i dybdegående og ærlige samtaler om, hvorfor mangfoldighed og inklusion er så vigtige på arbejdspladsen. I hver episode taler vi med eksperter og gæster, der deler deres erfaringer og indsigt om at skabe en arbejdsplads, der er åben for alle, uanset baggrund og evner.

Lyt til podcasten her


Vi er meget interesseret i ideer til, hvordan man kan arbejde med mangfoldighed på arbejdspladsen og fagpersoner, forskere eller foreninger, som kan bidrage.

Skriv til Lise Keller lke@bfa.dk eller Liv Starheim liv.starheim@live.dk hvis I har brugt dialogkortene og vil give os feedback.


Senest revideret den 30. oktober 2023