Dialogkort Mangfoldighed

Hent dialogkortene og få gang i samtalen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke  forskellige vurderinger og holdninger.

Dialogkort Mangfoldighed
Del: - -

#1 Hvorfor snakker vi om mangfoldighed?

Hvorfor er det vigtigt at ansætte mennesker, som er forskellige, så vi både kan rumme unge og gamle, kvinder og mænd, brune og hvide – og andre, som ikke lige ligner mig selv?

Mangfoldighed på arbejdspladsen er med til at skabe et trygt psykisk arbejdsmiljø, som afspejler samfundet og har plads til alle.

Derfor skal vi tale om mangfoldighed. Men det kan være svært at tale om, så Liv Starheim og Lise Keller fortæller, hvordan I kan bruge BFAs dialogkort til at sætte skub i samtalen.

Medvirkende 

Liv Starheim, organisationspsykolog, Lise Keller, projektleder for psykisk arbejdsmiljø i BFA og Bille Sterll, journalist. 

Dialogkort om mangfoldighed

Podcasten tager udgangspunkt i dialogkortene. Formål med dialogkortene er at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for vise vores forskellige vurderinger og holdninger.

Hent dem her

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 19. februar 2024