Tre værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Værktøjer til lederes psykiske arbejdsmiljø - ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem.

Find materialet
Digitalt stormøde

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Gense det digitale stormøde fra 14. september 2021 med direktør Mads Skovlund Pedersen fra Nordea og administrerende direktør Claus Ladegaard fra DFI. 

Se optagelse af det digitale stormøde
Webinar: Lær at løfte lederes trivsel og resultater

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Gense webinaret fra 4. oktober 2021, hvor Jan Heiberg introducerer til tre nye værktøjer og ledere fortæller om deres erfaringer.

Se optagelse af webinar med værktøjer
Del: - -

Værktøj 1: Styrk din dialog med nærmeste leder

Her på siden finder du værktøjet 'Styrk din dialog med nærmeste leder'. Værktøjet giver refleksionsspørgsmål til at forberede en dialog med din egen leder og til at udforme en kontrakt med dig selv. Du finder også en kort instruktionsvideo og arbejdsark fra værktøjet.

Værktøj til at styrke dialogen med nærmeste leder
Der er brug for, at du passer på dig selv og får hjælp til det. Det styrker både dine resultater og din trivsel. Brug din nærmeste leder og andre nøglerelationer til at afstemme rammerne om din ledelsesopgave.

I værtøjet 'Styrk din dialog med nærmeste leder' får du:

  1. En afklaring af nøglespørgsmål med dig selv via interviewguiden. Interviewguiden virker som forberedelse af:
  2. En lederkontrakt med dig selv
  3. En systematisk løbende dialog med din nærmeste leder.

Hent værktøjet her.

Instruktionsvideo
Ledelsesrådgiver Jan Heiberg introducerer til værktøjet på to minutter. Se videoen her.

Arbejdsark: Aftale med dig selv og nærmeste leder
Som en del af værktøjet udformer du en kontrakt med dig selv og en aftale med din nærmeste leder. Du kan skrive direkte ind i pdf'en her - eller printe den ud og udfylde den med kuglepen. Find arbejdsarket her.

Interview: To ledere deler deres erfaringer med værktøjet
Filialdirektør Flemming S. Andersen og Ledende lægesekretær Annette Lyngs Jensen deler deres erfaringer i et interview med Jan Heiberg. Se videoen her.

 


Senest revideret den 1. november 2021