Del: - -

Ledelse og samarbejde ved hjemmearbejde

Udbredt hjemmearbejde stiller krav til både ledelse, medarbejdere og organisation. Der er brug for klare aftaler om rammer og forventninger til hjemmearbejdet, der tager højde for flest mulige af de kendte faldgruber. Især hvis hjemmearbejdet ikke er et frivilligt valg – som under covid-19 epidemien.

Aftale

Ledelse på afstand
Det stiller særlige krav til lederen, hvis nogle (eller alle) medarbejderne arbejde hjemme. Læs her, om erfaringer og gode råd til lederen.

En klar aftale 
Det er vigtigt at arbejdsgiveren, den enkelte medarbejder og kollegerne er klar over, hvad hjemmearbejdet går ud på og hvilke konsekvenser, det vil have for arbejdspladsen og den enkelte. Gerne inden en krisesituation opstår.

Arbejdsfællesskab i en coronatid
Covid-19 har ændret de flestes arbejdsliv – men på meget forskellige måder. Nogle håndterer nye teknologier og virtuelle mødeplatforme som fisk i vandet, andre har skullet lære det hele fra bunden på få dage.

10 tips til virtuelle møder
Efter covid-19 epidemien er virtuelle møder blevet et uundværligt værktøj på mange arbejdspladser. Men det kræver tilvænning! Læs 10 gode råd til, hvordan de virtuelle møder bliver vellykkede.


Senest revideret den 17. maj 2024