Værktøj: Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug

Værktøjet er målrettet arbejdsmiljøgruppens rolle, når der indføres ny velfærdsteknologi på offentlige arbejdspladser

Find værktøjet her
Podcast: Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug

Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug, er en serie af podcasts, der sætter spot på at tage teknologi i brug, fra ide til drift.

Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug
Del: - -

Temadag om arbejdsmiljø og teknologi

BFA Velfærd og Offentlig administration afholdte gratis temadag i Odense d. 22. november om hvordan I kan tackle arbejdsmiljøudfordringer, når I indfører ny teknologi på arbejdspladsen. Her delte offentlige arbejdspladser ud af deres erfaringer, og deltagerne blev introduceret til værktøjet ”Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug.” Temadagen var for ledere, arbejdsmiljørepræsentanter ph medlemmer af MED.

På temadagen mødte deltagerne medarbejdere og ledere fra offentlige arbejdspladser. De fortalte om deres erfaringer med at inddrage arbejdsmiljøet fra starten, når der skal indføres ny teknologi. Vi kom bredt rundt om emnet, hvor vi så alt - lige fra robotter, VR-briller og digitalisering til fysiske hjælpemidler og automatiske sundhedsværktøjer.

Film fra temadagen

Oplæg fra temdagen

Arrangementet blev afholdt tirsdag d. 22. november 2022, kl. 12:00-16:00, Syddansk Sundhedsinnovation, Forskerparken 10 5230 Odense.

Du kan se invitation samt program her.

 


Senest revideret den 6. december 2022