Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug

I kan være med til at styrke arbejdsmiljøet, når I tager ny teknologi i brug – og dermed imødekomme nogle dilemmaer. Det kræver, at I tænker arbejdsmiljøet ind i alle processer.

Værktøjet er målrettet arbejdsmiljøgruppens rolle, når der indføres ny velfærdsteknologi på offentlige arbejdspladser. Værktøjet giver gode råd til, hvordan arbejdsmiljøgruppen kan arbejde aktivt i alle faser ved implementering af ny teknologi og på den måde medvirke til, at den nye teknologi både løser opgaven og styrker arbejds­miljøet.

Hent dialogkort her

Dialogkortene kan I bruge til at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om emnet teknologi og arbejdsmiljø. Kortene lægger op til hvordan I arbejder med ibrugtagning af teknologi og hvordan I medtænker fokus på arbejdsmiljøet i processen.

Lyt til podcast og film her

Podcastserien tager udgangspunkt i BFA`s værktøj `Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug’. til hvert podcastafsnit er der også en film der introducerer afsnittet

Hent powerpoint her

Her er en PowerPoint, som du er velkommen til at benytte når du/I holder oplæg om redskabet eller I skal i gang med at bruge det.

Fakta om materialet

Type: Værktøj

Sidetal: 16

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2021

Ansvarlig: Jytte Tolstrup Jensen