Når klokken ringer

- Branchevejledning til grundskolen og det almene gymnasium (STX). Vejledningen er under revision og forventes udgivet i første halvår 2024.

NB: Arbejdstilsynet har gjort BFA bekendt med, at branchevejledningen ikke er opdateret ifht. de nyeste regler inden for kemisk arbejdsmiljø. Der er behov for supplerende vejledning for lokalerne til fysik og kemiundervisning og vejledningen skal derfor tages med et forbehold, hvad angår fysik og kemi. BFA arbejder derfor i øjeblikket på at opdatere vejledningen. 

Læs om kemi og farlige materialer på skolen her.

Når klokken ringer oplyser om krav, normer, standarder og god kutyme i forbindelse med byggeri og indretning af faglokaler. Vejledningen kan bruges som opslagsværk for de lærere, der underviser i lokaler, hvor der stilles særlige krav til sikkerhed. Samtidig kan vejledningen bruges af skolens ledelse i forbindelse med indkøb, indretning, vedligeholdelse af bygninger mv. og på forvaltnings- og projekteringsniveau, når der skal bygges nyt eller renoveres.

Hvis du ikke har brug for hele vejledningen, kan du hente faktablade for hvert faglokale eller overordnet emne. Hent faktaark her. 

Denne vejledning er en branchevejledning: Læs mere om, hvad en branchevejledning er her.

Fakta om materialet

Type: Branchevejledning

Arbejdspladstype: Undervisning

Emne: Byggeri og indretning

Sidetal: 124

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2012

Opdateret dato: 2018

Ansvarlig: Rasmus Monnerup Jensen