Faktaark om madkundskab

Faktaarket om faget madkundskab er en del af branchevejledningen »Når klokken ringer«.

Faktaarket er senest revideret sep. 2018 og forventes revideret igen i 2023.

Faktaarket beskriver både arbejdsmiljølovgivningens krav og de standarder, som arbejdsgivere og faglige organisationer inden for undervisningsområdet er enige om at anbefale.

Det henvender sig til ansatte og ledere i grundskolen.

Læs om følgende emner:
  • Indretning af lokalet
  • Ventilation og andre installationer
  • Hårde hvidevarer og husholdningsmaskiner
  • Hygiejne og daglig sikkerhed
  • Sikkerhedsudstyr
  • Kemiske stoffer
  • Løbende vurdering af risiko

Fakta om materialet

Type: Faktaark

Arbejdspladstype: Undervisning

Emne: Byggeri og indretning

Målgruppe: Alle medarbejdere

Sidetal: 10

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2012

Opdateret dato: 2021

Ansvarlig: Rasmus Monnerup Jensen