Tre værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Værktøjer til lederes psykiske arbejdsmiljø - ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem.

Find materialet
Digitalt stormøde

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Gense det digitale stormøde fra 14. september 2021 med direktør Mads Skovlund Pedersen fra Nordea og administrerende direktør Claus Ladegaard fra DFI. 

Se optagelse af det digitale stormøde
Webinar: Lær at løfte lederes trivsel og resultater

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Gense webinaret fra 4. oktober 2021, hvor Jan Heiberg introducerer til tre nye værktøjer og ledere fortæller om deres erfaringer.

Se optagelse af webinar med værktøjer
Del: - -

Værktøj 2: Styrk ledelsesgruppen

Her på siden finder du værktøjet 'Styrk ledelsesgruppen'. Værktøjet giver jer et forberedelsesskema og et prioriteringskort til mødet i ledelsesgruppen, så I kan understøtte jeres resultater og løfte det psykiske arbejdsmiljø.

Værktøj til at styrke ledelsesgruppen
Ledelsesgruppen er et vigtigt forum for at skabe ledertrivsel og resultater. Formålet med dette værktøj er at styrke ledelsesgruppen. I skal understøtte jeres fælles resultater og løfte det psykiske arbejdsmiljø i ledelsesgruppen og for den enkelte leder.

Værtøjet giver jer en tre-trins-arbejdsmodel, hvor I:

  1. Aftaler i ledelsesgruppen, hvordan og hvornår I gennemfører processen. 
  2. Tager dialogen på et møde 
  3. Indgå aftaler om jeres samarbejde og aftal næste skridt. 

Hent værktøjet her.

Instruktionsvideo
Ledelsesrådgiver Jan Heiberg introducerer til værktøjet på to minutter. Se videoen her.


Arbejdsark: 20 spørgsmål og prioriteringskort
Som en del af værktøjet gennemgår i 20 spørgsmål ud fra, hvor vigtige de er for jer i ledelsesgruppen, og hvor godt I lykkes med dem. Du kan skrive direkte ind i pdf'en her - eller printe den ud og udfylde den med kuglepen. Find de 20 spørgsmål her

Sæt jeres emner ind i et prioriteringskort ud fra, hvor godt I lykkes med dem, og hvor vigtige de er. Du kan skrive direkte ind i pdf'en her - eller printe den ud og udfylde den med kuglepen. Find prioriteringskortet her

Interview: To ledere deler deres erfaringer med værktøjet
Enhedschef Anne Bach Stisen og Områdeleder Henning Løsche deler deres erfaringer i et interview med Jan Heiberg. Se videoen her.


Senest revideret den 1. november 2021