Tre værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Værktøjer til lederes psykiske arbejdsmiljø - ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem.

Find materialet
Digitalt stormøde

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Gense det digitale stormøde fra 14. september 2021 med direktør Mads Skovlund Pedersen fra Nordea og administrerende direktør Claus Ladegaard fra DFI. 

Se optagelse af det digitale stormøde
Webinar: Lær at løfte lederes trivsel og resultater

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Gense webinaret fra 4. oktober 2021, hvor Jan Heiberg introducerer til tre nye værktøjer og ledere fortæller om deres erfaringer.

Se optagelse af webinar med værktøjer

Sparring i netværk for ledere

Dette materiale skal inspirere ledere til at søge netværk med andre ledere. Der er forskellige værktøjer og emner, som I kan tage op i netværket.

Som leder har du ofte mange bolde i luften og mange roller at spille – samtidig med, at du hele tiden er i netop ledelsesrollen. Det er komplekst, og derfor kan det være en god idé at søge sparring i et netværk med andre ledere.

Med dette materiale ønsker Branchefællesskab Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration at inspirere ledere til at søge netværk med andre ledere. Anbefalinger bygger på både viden om netværk og erfaringer fra et netværk med 12 ledere.

Er du leder i privat praksis?

Der er gode råd at hente, hvis du er eller vil i netværk og arbejder som leder i privat praksis. Find materiale, der er særlig målrettet ledere i privat praksis her.

Fakta om materialet

Målgruppe: Ledere

Sidetal: 8

Udgiver: BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration

Udgivelsesår: 2022

Forfatter: Lill Palmblad og Lise Keller

Ansvarlig: Lise Keller