Tre værktøjer: Styrk lederes trivsel og resultater

Værktøjer til lederes psykiske arbejdsmiljø - ledere, der trives, er bedre til at skabe resultater og trivsel omkring dem.

Find materialet
Digitalt stormøde

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Gense det digitale stormøde fra 14. september 2021 med direktør Mads Skovlund Pedersen fra Nordea og administrerende direktør Claus Ladegaard fra DFI. 

Se optagelse af det digitale stormøde
Webinar: Lær at løfte lederes trivsel og resultater

Hvordan løfter I lederes trivsel og resultater? Gense webinaret fra 4. oktober 2021, hvor Jan Heiberg introducerer til tre nye værktøjer og ledere fortæller om deres erfaringer.

Se optagelse af webinar med værktøjer

Stress på arbejdspladsen

I denne podcastserie fortæller vi om stress og ledere. Her kan du høre eksperter og ledere tale om deres erfaringer med et presset arbejdsmiljø. Hvorfor betyder det noget, hvordan vi anskuer opgaverne? Hvordan kan lederen opdage og påvirke stresssymptomer i medarbejdergruppen? Og hvordan arbejder en psykolog med lederen? Podcastserien tager udgangspunkt i BFA`s værktøjsserie `Vi forebygger stress sammen´. Serien retter sig mod arbejdspladser, som ønsker at arbejde med at forebygge stress i fællesskab.