Del: - -

Tilmelding

Pris og sted 

Træffet foregår på Nyborg Strand Hotel, Østerøvej 2, 5800 Nyborg, d. 17-18 september 2024. Prisen er 4.500 kr. pr. person og dækker al forplejning, overnatning, materialer med mere.

Tilmelding lukker d. 6.  juni.

Henvendelse 

Spørgsmål vedr. det faglige indhold på træffet rettes til projektleder Jytte Tolstrup Jensen. 
tlf. 2090 6813 
e-mail jtj@bfa.dk

Spørgsmål vedr. Tilmelding rettes til projektsekretær Terese Thomsen
tlf. 2784 7803
e-mail tth@bfa.dk

Vær særligt opmærksom på dette ved tilmelding

  • CVR-nummeret består af 8 tal, og er din virksomheds nummer. Hvis du ikke har det, kan du få det hos din leder eller regnskabsafdeling
  • Hvis du er offentligt ansat, skal du opgive dit EAN-nummer. Det består af 13 tal, som du kan få hos din chef, hvis du ikke har det selv.
  • Ved elektronisk fakturering med EAN-nummer har du mulighed for at tilføje identifikationsnummer til eget internt administrative brug. Spørg din leder om det nummer, hvis du ikke kender det.
  • NB: Hvis du arbejder i Københavns Kommune eller Region Syddanmark, skal du angive et bruger-id for at vi kan lave en faktura til dig. F.eks. Din e-faktura skal indeholde bruger-id på den person, som skal godkende e-fakturaen, for eksempel NN99 eller POGR. Tjek venligst at du har angivet det korrekte bruger-id i din tilmelding.
  • Bemærk at alt fakturering foregår elektronisk, og på baggrund af de data du indtaster. Vær derfor opmærksom på at indtaste de rigtige oplysninger i faktureringsmodulet.

Gå til forsiden af træffet


Senest revideret den 16. maj 2024