Del: - -

Netværk med konsulenter fra BFA’s besøgsteam

Det kan være svært at holde liv i arbejdet med arbejdsmiljøet. Hvordan er det lige, at vi får taget ordentligt hul på snakken og får alle med, så der rent faktisk begynder at ske positive ændringer i arbejdsmiljøet. Kender I det fra jeres arbejdspladser eller fra dem, I hjælper på vej i deres arbejdsmiljøarbejde? Så er der nu endnu et gratis tilbud fra BFA, der kan inspirere jer.

Menneskehænder med store farverige puslespilsbrikker

BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø Velfærd og Offentlig Administration (BFA) tilbyder nu 2 typer af netværk, der kan hjælpe arbejdspladser i Danmark med at understøtte et godt arbejdsmiljø.

Arbejder I på døgnområdet, på hospitaler, med undervisning, i dagtilbud eller hjemmeplejen i det kommunale, regionale eller på det statslige/selvejende område, tilbyder BFA nu deltagelse i 2 forskellige slags netværk. Begge tilbud er gratis at deltage i.

Hvad er indholdet i indsatserne?

Fælles for indsatserne i begge typer af netværk er de udfordringer i arbejdsmiljøet, der er særligt prioriteret i de nationale mål frem til 2030. Emnerne for disse er:

  • Krænkende handlinger i det interne samarbejde
  • Krænkende handlinger, vold og trusler i det eksterne samarbejde
  • Ubalance mellem krav og muligheder for indflydelse og udvikling
  • Det ergonomiske arbejdsmiljø

Et nyt netværk – og et tilbud til allerede eksisterende netværk

Den ene type netværk etablerer vi i fællesskab med deltagerne, og det foregår fysisk i hhv. Horsens og København. Det kalder vi et træningsnetværk, hvor I får inspiration til metoder, fif og værktøjer, der kan holde liv i jeres arbejdsmiljøindsats.

Læs mere om træningsnetværket og tilmeld jer her 

Den anden netværksindsats er et tilbud til allerede eksisterende netværk, hvor vi vil byde ind med inspiration til den opgave, I har med at understøtte jeres organisations arbejdsmiljøudfordringer i forhold til de nationale mål på området. Også her vil vi præsentere jer for erfaringer fra andre organisationer, metoder, viden og værktøjer, som I kan bruge på forskellige niveauer i jeres organisation. Om det er et enkeltstående input til et særligt tema, eller et samarbejde over lidt tid, aftaler vi med jer, når I henvender jer til os. 

Læs mere om tilbuddet til eksisterende netværk her

Netværksindsatserne drives af BFA’s besøgsteam, som består af fagligt kompetente arbejdsmiljøkonsulenter, der er parat til at byde ind med deres viden og erfaring med arbejdsmiljøindsatser på en række arbejdspladser i Danmark.

Læs mere om BFA’s besøgsteam og øvrige muligheder for samarbejde 


Senest revideret den 04. juli 2023