Del: - -

Webinarer om psykisk arbejdsmiljø på gymnasiale uddannelser

Gymnasieskolernes Lærerforening, Danske Gymnasier og BFA Velfærd og Offentlig administration (BFA) inviterer til webinarer om det psykiske arbejdsmiljøarbejde på de gymnasiale uddannelser.

Igennem en række på fire webinarer sætter erfarne konsulenter fra BFA spot på udvalgte temaer indenfor psykisk arbejdsmiljø, som er relevant for dig, der arbejder på gymnasiale uddannelser.

I webinarrækken fortæller arbejdsmiljøkonsulenter fra BFA’s besøgsteam, Sabine Brix Mølgaard og Stig Ingemann Sørensen om, hvordan I kan forstå og arbejde forebyggende med udvalgte temaer indenfor psykisk arbejdsmiljø på gymnasiale arbejdspladser. I bliver præsenteret for konkrete materialer og værktøjer fra BFA, som I kan bruge i jeres arbejdsmiljøarbejde.

Webinar 1

Tema: Følelsesmæssige krav i arbejdet på de gymnasiale uddannelser

Tid: 17/4-2023 kl. 15.00-16.30.

Se eller gense webinaret her

Webinar 2

Tema: Krænkende handlinger i arbejdet på gymnasiale uddannelser

Tid: 12/9-2023 kl. 15.00-16.15.

Se eller gense webinaret her

Webinar 3

Tema: Forebyggelseskultur og stressværktøjer

Tid: 10. oktober kl. 15:00 - 16:15.

Se eller gense webinaret her

Webinar 4

Tema: Stærke arbejdsfællesskaber og psykologisk tryghed

Tid: 5. december kl. 15:00 – 16:15.

Se eller gense webinaret her

Målgruppe

Webinarrækken er særligt rettet mod ledere, TR og arbejdsmiljørepræsentanter, der har en opgave med at skabe godt arbejdsmiljø på gymnasiale arbejdspladser, men andre med interesse er også velkomne. Fra arrangørernes side opfordrer vi til, at I deltager sammen som MIO/SU/TRIO, hvis det kan lade sig gøre.


Senest revideret den 6. december 2023