Del: - -

Folkemødet 2023

Gik du glip af debatten om mangfoldighed, publikums spørgsmål om arbejdsmiljø til Svend Brinkmann, Malene Friis Andersen og Lene Tanggaard, eller samtalen med Karoline Klaksvig om arbejdsmiljø og behovet for et paradigmeskifte i skoler og ældrepleje? Så er der mulighed for at se de spændende debatter og samtaler fra Folkemødet lige her.

Hatten rundt med Brinkmann, Friis og Tanggaard

Hatten blev sendt rundt i Arbejdsmiljø Loungen, og publikum stillede spørgsmål og dilemmaer om arbejdsmiljø, arbejde og arbejdsliv. De tre eksperter, Svend Brinkmann, Malene Friis Andersen og Lene Tanggaard, debatterede spørgsmålene og gav gode råd og refleksioner.

Se debatten livestreamet på Facebook her.

Tag snakken om mangfoldighed på arbejdspladsen

En mangfoldig arbejdsplads er godt for arbejdsmiljøet. Og det er godt for business, at arbejdspladsen afspejler samfundet. Men hvorfor er det alligevel så svært at sikre mangfoldigheden? Ligner dine kollegaer også dig? Og hvis de ikke gør, bliver jeres rummelighed så udfordret?

Se debatten om mangfoldighed livestreamet på Facebook her.

Krise i velfærdsstaten og vilde ambitioner for arbejdet

Karoline Klaksvig delte sin erfaring inden for arbejdsmiljø og diskuterede behovet for et paradigmeskifte i måden, skoler og ældrepleje fungerer på. Hun rejste spørgsmål om balancen mellem borgerens forventninger og den leverede service samt hvordan arbejdspladserne kan fastholde og rekruttere medarbejdere, især med fokus på kvinder, der ofte er særligt påvirket af presset på det offentlige.

Se samtalen livestreamet på Facebook her.

På vores hjemmeside 'Arbejdsmiljoloungen.dk' kan du finde mere information om vores tilstedeværelse på Folkemødet: arbejdsmiljøloungen.dk


Senest revideret den 28. juni 2023