Del: - -

Tag snakken om mangfoldighed

BFA sætter vi i øjeblikket fokus på, hvordan vi kan støtte arbejdspladser i et arbejdsmiljø med plads til alle. Sammen med erhvervspsykolog og forsker Liv Starheim er vi i gang med at udvikle dialogkort der kan bruges til at starte dialogen.

Formål med dialogkortene er at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for vise vores forskellige vurderinger og holdninger. Dialogkortene lægger ikke op til et rigtigt/forkert svar, men vil aktivere de reaktioner og syn på forskellige situationer, som er med til at forme arbejdspladsens rummelighed og arbejdsmiljø.

Workshops 24. november

Tilmeld dig den 24. november i Aarhus  fra 12.30 til 16.00, hvor vi holder workshops om mangfoldighed på social- og sundhedsområdet

Tilmeld dig workshoppen d. 24/11-2022 i Aarhus

Deltagelse er gratis og inklusive frokost. Der vil være et begrænset antal pladser.

Adresse:
Aarhussalen Skt. Knuds Torv 3, 1. sal
8000 Aarhus C

Vil I være med til at teste?

Vi er i gang med at udvikle dialogkortene så hvis I prøver dem af vil vi meget gerne høre fra jer.

Vi er også interesseret i ideer til, hvordan man kan arbejde med mangfoldighed på arbejdspladsen og fagpersoner, forskere eller foreninger, som kan bidrage.

Skriv til Lise Keller lke@bfa.dk eller Liv Starheim liv.starheim@live.dk  hvis I vil være med til at teste eller har ideer til mangfoldighed.

Afholdte workshops

Den 1. september afholdte vi workshop i København. 

Trykte kort?

Hvis I er interesseret i trykte versioner af kortene skriv da også til lke@bfa.dk ellers download dem her.


Senest revideret den 30. maj 2023