Del: - -

Webinar og debat: Hvordan har Covid-19 været godt for arbejdsmiljøet?

Webinaret er afviklet torsdag d. 17. juni 2021 kl. 10:00-10:45. Du kan se eller gense webinaret nedenfor.

Kom til paneldebat med arbejdsmarkedets parter om, hvordan Covid-19 har givet gode erfaringer og løsninger til arbejdsmiljøet, som vi skal fastholde, når hverdagen vender tilbage til normalen.

De danske arbejdspladser har fundet på nye løsninger på situationer, som har været helt uvante. Samtidig er meget af det, som arbejdspladserne allerede gjorde ift. at styrke og fastholde det gode arbejdsmiljø, blevet endnu vigtigere. Covid-19 epidemien har haft mange negative konsekvenser for de danske arbejdspladser, men til denne debat stiller vi skarpt på, hvordan epidemien på nogle punkter har vendt tingene på hovedet og givet inspiration og løsninger, som har været gode for arbejdsmiljøet. Det handler blandt andet om vigtigheden af god onboarding, nye samarbejdsformer, grundig medarbejderinvolvering, forebyggelse af voldsomme hændelser og et godt kollegaskab.

Vær med til afstemninger og stil dine spørgsmål til panelet, som består af arbejdsmarkedets parter Morten Skov Christiansen, næstformand i Fagbevægelsens Hovedorganisation og Christina Sode Haslund, Arbejdsmiljøchef, Dansk Arbejdsgiverforening. Debatten tager udgangspunkt i en række videoreportager fra forskellige arbejdspladser og publikums input og spørgsmål.

Debatten vil blive styret af journalist og tidligere studievært på TV-Avisen Trine Sick.

Se eller gense webinaret her

Deltagere

Morten Skov Christiansen, næstformand, Fagbevægelsens Hovedorganisation

Christina Sode Haslund, arbejdsmiljøchef, Dansk Arbejdsgiverforening

Trine Sick, journalist, moderator

Tidspunkt

Torsdag d. 17. juni kl. 10:00-10:45. 

Tilmelding er lukket. Deltagelse er gratis.

Webinaret er arrangeret af de fem BrancheFællesskaber for Arbejdsmiljø (BFA) og Arbejdsmiljørådet som en del af den digitale deltagelse på Folkemødet 2021: Læs mere om baggrunden på www.arbejdsmiljoloungen.dk


Senest revideret den 18. juni 2021