Dialogkort Mangfoldighed

Hent dialogkortene og få gang i samtalen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for at udtrykke  forskellige vurderinger og holdninger.

Dialogkort Mangfoldighed
Del: - -

#5 Her er altid plads til en fleksjobber

Solbjerg Plejecenter ved Aarhus har lige ansat en ny medarbejder med hjælp fra SIND Erhverv. Solbjerg har mange års erfaring i at åbne døren for mennesker i skåne- eller fleksjob. Fysiske skavanker eller psykiske lidelser er ingen hindring, hvis man sætter den nødvendige tid af til at sluse den nye kollega godt ind i opgaverne, fortæller både leder og medarbejdere.

Medvirkende: Sabine Madsen social- og sundhedshjælper og mentor, Signe Møller Steen, social-og sundhedshjælper og AMR, Ditte Marie Fischer, viceforstander, Liv Starheim, organisationspsykolog, Bille Sterll, journalist.

Dialogkort om mangfoldighed

Podcasten tager udgangspunkt i dialogkortene. Formål med dialogkortene er at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om dilemmaer og situationer, hvor der er mulighed for vise vores forskellige vurderinger og holdninger.

Hent dem her

Følg podcasten Godt arbejdsmiljø

Her kan du lytte til alle afsnit af denne podcast og mange andre spændende podcasts. Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 
podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

Spotify


Senest revideret den 19. februar 2024