Webinarer om psykisk arbejdsmiljø på gymnasiale uddannelser

Gymnasieskolernes Lærerforening, Danske Gymnasier og BFA Velfærd og Offentlig administration (BFA) inviterer til webinarer om det psykiske arbejdsmiljøarbejde på de gymnasiale uddannelser.

Igennem en række på fire webinarer sætter erfarne konsulenter fra BFA spot på udvalgte temaer indenfor psykisk arbejdsmiljø, som er relevant for dig, der arbejder på gymnasiale uddannelser.

Første webinar giver viden, inspiration og værktøjer til at håndtere de følelsesmæssige krav i arbejdet på de gymnasiale uddannelser og løber af stablen d. 17. april kl.15.00-16.30.

I webinarrækken fortæller arbejdsmiljøkonsulenter fra BFA’s besøgsteam, Sabine Brix Mølgaard og Stig Ingemann Sørensen om, hvordan I kan forstå og arbejde forebyggende med udvalgte temaer indenfor psykisk arbejdsmiljø på gymnasiale arbejdspladser. I bliver præsenteret for konkrete materialer og værktøjer fra BFA, som I kan bruge i jeres arbejdsmiljøarbejde.

Webinar 1

Tema: Følelsesmæssige krav i arbejdet på de gymnasiale uddannelser

Tid: 17/4-2023 kl. 15.00-16.30.

Se eller gense webinaret her

Webinar 2

Tema: Krænkende handlinger i arbejdet på gymnasiale uddannelser

Tid: 12/9-2023 kl. 15.00-16.15.

Se eller gense webinaret her

De sidste to webinarer handler overordnet om ubalance mellem krav og indflydelse.

Webinar 3

Tema: Forebyggelseskultur og stressværktøjer

Tid: 10. oktober kl. 15:00 - 16:15.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her

Webinar 4

Tema: Stærke arbejdsfællesskaber og psykologisk tryghed

Tid: 5. december kl. 15:00 – 16:15.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her

Målgruppe

Webinarrækken er særligt rettet mod ledere, TR og arbejdsmiljørepræsentanter, der har en opgave med at skabe godt arbejdsmiljø på gymnasiale arbejdspladser, men andre med interesse er også velkomne. Fra arrangørernes side opfordrer vi til, at I deltager sammen som MIO/SU/TRIO, hvis det kan lade sig gøre.


Senest revideret den 18. september 2023