Del: - -

Webinar: Hvor går grænsen? Deltag i debatten om seksuel chikane

Webinaret er afviklet torsdag d. 17. juni 2021 kl. 11:00-11:45. Du kan se eller gense webinaret nedenfor.

Grænser er forskellige og seksuel chikane er svært at tale om, men det skal vi. Vær med til at tage dialogen.

Det kan være forskelligt fra person til person, fra situation til situation og fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvad der opleves som seksuel chikane. Derfor kan det i nogle tilfælde være svært at identificere, hvornår der er tale om seksuel chikane. Samtidig er seksuel chikane forbundet med tabuer og det kan være svært at tale om: Tag derfor dialogen om, hvor grænsen går netop på jeres arbejdsplads.

Hvordan vil du reagere, hvis du opdager, at en gruppe af kollegaer har en messenger-tråd på Facebook, hvor de deler billeder af kollegaer med seksuelle kommenterer? Hvad vil du tænke? Hvad vil du sige? Hvad vil du gøre? Og hvad kan din arbejdsplads gøre?

Deltag i debatten og vær med til at bestemme de situationer, som panelet skal debattere og hør deres bud på, hvordan situationerne kan håndteres på en god måde og forebygges på arbejdspladsen.

Debatten vil blive modereret af journalist og tidligere studievært på TV-Avisen Trine Sick.

Se eller gense webinaret her

Deltagere

Lars Andersen, arbejdsmiljøchef, Lederne

Anja C. Jensen, næstformand, HK Privat

Trine Sick, journalist, moderator

Tidspunkt

Torsdag d. 17. juni kl. 11:00-11:45.

Tilmelding er lukket. Deltagelse er gratis.

Webinaret er arrangeret af de fem BrancheFællesskaber for Arbejdsmiljø (BFA) og Arbejdsmiljørådet som en del af den digitale deltagelse på Folkemødet 2021: Læs mere om baggrunden på www.arbejdsmiljoloungen.dk


Senest revideret den 18. juni 2021