Del: - -

Digitalt stormøde: Styrk lederens trivsel og resultater

Hvorfor er lederes trivsel egentlig vigtigt? Det sætter vi spot på den 14. september 2021 kl. 9.00 til 10.15 i et digitalt stormøde. På stormødet møder du markante topledere, og du får en ny guide med værktøjer og indsigt i, hvordan krydspres præger lederes arbejdsmiljø på godt og ondt.

På stormødet får du følgende:

  • Mød markante topledere, der sætter ledertrivsel på agendaen: Dorthe Crüger, koncerndirektør i Region Hovedstaden og Mads Skovlund Pedersen, direktør fra Nordea
  • Hør Pernille Salamon, kommunaldirektør i Hørsholm Kommune, og Claus Ladegaard, administrerende direktør i DFI, der skyder toplederstafetten i gang.
  • Få indsigt i, hvordan krydspres påvirker lederes psykiske arbejdsmiljø på godt og ondt. Jan Heiberg fortæller med afsæt i en ny undersøgelse.
  • Lær, hvordan du selv kan løfte ledertrivsel og styrke resultaterne.
  • Få en ny guide til at løfte ledertrivsel og resultater.

På dagen deltager ledere og konsulenter fra den offentlige og finansielle sektor.

----------------------------------------------------------------

Tid: Den 14. september 2021 kl. 9.00 til 10.15

Sted: Virtuelt (link fremsendes ca. en uge inden)

----------------------------------------------------------------

Bag de indsigter og nye værktøjer, som du præsenteres for på stormødet, ligger en undersøgelse af lederes psykiske arbejdsmiljø. Læs mere om undersøgelsen her.

Mødet afholdes i et samarbejde mellem BFA Finans og BrancheFællesskab for Arbejdsmiljø Velfærd & Offentlig administration.


Senest revideret den 22. november 2023