Del: - -

Arbejdsfællesskab i Corona-tider

Her har vi samlet nogle artikler og en podcast-episode, der kan give inspiration og gode råd til, hvordan I styrker og passer på jeres arbejdsfællesskab i den skiftende situation.

10 råd om at fastholde et stærkt arbejdsfællesskab

Covid-19 betyder, at mange arbejdspladser lukker ned i kortere eller længere perioder – for derefter at åbne igen. Læs ti gode råd til, hvordan I styrker og passer på jeres arbejdsfællesskab i den skiftende situation.

Læs artiklen her


Få arbejdsfællesskabet til at hænge sammen, når kontoret åbner igen

Vi har talt med arbejdslivsforsker Malene Friis Andersen og organisationspsykolog Tina Mulvad Jørgensen om, hvordan I passer på jeres arbejdsfællesskab i den nye situation.

Læs artiklen her

Er I ramt af mental coronamathed i arbejdsfællesskabet?

Nogle ansatte vil opleve faglig og mental afmatning efter en lang periode med corona. Ugevis med virtuel undervisning uden den daglige føling med elever og studerende kan slide på motivationen. Forsker og organisationspsykolog Malene Friis Andersen giver sine bedste råd til, hvordan I håndterer coronamathed.

Læs artiklen her

Podcast-episode: Corona udfordrer hjemmearbejdet

Vi kan godt lide at være sammen på arbejdspladsen og det hænger direkte sammen med den måde, vi er konstitueret som mennesker. Men vi er udfordrede af corona-krisen og deraf følgende restriktioner. Lyt med når Morten Bichel taler med ledende arbejdspsykolog ved Aalborg Universitetshospital Pia Ryom om den effekt, som corona har på hjemmearbejde i vores arbejdsliv – lige nu.

Lyt til podcast-episoden her

Læs mere om arbejdsfællesskaber her

Læs mere om Covid-19 og arbejdsmiljø her


Senest revideret den 05. januar 2021