Del: - -

Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug

Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug, er en række værktøjer, der sætter spot på at tage teknologi i brug, fra idé til drift. Ny teknologi påvirker vores måde at arbejde på og spiller ind i de faglige pleje- og omsorgsopgaver.

Film fra temadag om arbejdsmiljø og teknologi

Vi afholdte gratis temadag i Odense d. 22. november. På temadagen mødte deltagerne medarbejdere og ledere fra offentlige arbejdspladser. De fortalte om deres erfaringer med at inddrage arbejdsmiljøet fra starten, når der skal indføres ny teknologi. Du kan her høre hvad deltagerne fik ud af temadagen, så de kan få arbejdsmiljøet med når der bliver indført ny teknologi.

 

Du kan læse mere om temdagen og hente oplæg her

Værktøj

Værktøjet er målrettet arbejdsmiljøgruppens rolle, når der indføres ny velfærdsteknologi på offentlige arbejdspladser. Værktøjet giver gode råd til, hvordan arbejdsmiljøgruppen kan arbejde aktivt i alle faser ved implementering af ny teknologi og på den måde medvirke til, at den nye teknologi både løser opgaven og styrker arbejds­miljøet.

Du finder værktøjet her

Podcast og film

Podcastserien tager udgangspunkt i BFA`s værktøj `Husk arbejdsmiljøet, når I tager teknologi i brug’. til hvert podcastafsnit er der også en film der introducerer afsnittet. I podcastserien dykker vi ned i hvordan brug og implementering af teknologi er med til at udfordre arbejdsmiljøkultur, arbejdspladsens kultur og hvorfor.

Du finder podcast og film her

Dialogkort

Dialogkortene kan I bruge til at sætte samtalen i gang på arbejdspladsen om emnet teknologi og arbejdsmiljø. Kortene lægger op til hvordan I arbejder med ibrugtagning af teknologi og hvordan I medtænker fokus på arbejdsmiljøet i processen.

Du finder dialogkort her

Temadag

Vi afholdte gratis temadag i Odense d. 22. november. På temadagen mødte deltagerne medarbejdere og ledere fra offentlige arbejdspladser. De fortalte om deres erfaringer med at inddrage arbejdsmiljøet fra starten, når der skal indføres ny teknologi. 

Du kan læse mere om temadagen og hente oplæg her

PowerPoint

Her er en PowerPoint, som du er velkommen til at benytte når du/I holder oplæg om redskabet eller I skal i gang med at bruge det.

Hent powerpoint her

 


Senest revideret den 5. januar 2023