Del: - -

Sociale Medier

Bliv venner med BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration på Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

Facebook

På vores Facebookside 'Godt arbejdsmiljø' kan du følge med i BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljøs udgivelser, arrangementer, konferencer, konkurrencer, gode råd og meget mere i arbejdet om et godt arbejdsmiljø for alle inden for velfærd og offentlig administration.

X

På vores X profil Godt arbejdsmiljø deler BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø viden og værktøjer til at skabe et godt arbejdsmiljø. X er en hurtig kilde til nyheder og et godt medie til at finde svar.

LinkedIn

På vores LinkedIn profil '@Godt arbejdsmiljø - BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration' kan du følge med i nyheder, aktiviteter, rekruttering, nye udgivelser mv. fra BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø.

Instagram

På vores Instagramprofil '@godtarbejdsmiljo' arbejder vi for et godt arbejdsmiljø. Del gode øjeblikke med os på #Arbejdsmiljø og følg med i nyt om det gode arbejdsmiljø. 


Senest revideret den 7. november 2023