Sociale Medier

Bliv venner med BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration på Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram.

Facebook

På vores Facebookside 'Godt arbejdsmiljø' kan du følge med i BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljøs udgivelser, arrangementer, konferencer, konkurrencer, gode råd og meget mere i arbejdet om et godt arbejdsmiljø for alle inden for velfærd og offentlig administration.

Twitter

På vores Twitter profil Godt arbejdsmiljø 'tweeter' BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø om viden og værktøjer til at skabe et godt arbejdsmiljø. Twitter er en hurtig kilde til nyheder og et godt medie til at finde svar.

LinkedIn

På vores LinkedIn profil '@Godt arbejdsmiljø - BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration' kan du følge med i nyheder, aktiviteter, rekruttering, nye udgivelser mv. fra BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø.

Instagram

På vores Instagramprofil '@godtarbejdsmiljo' arbejder vi for et godt arbejdsmiljø. Del gode øjeblikke med os på #Arbejdsmiljø og følg med i nyt om det gode arbejdsmiljø. 


Senest revideret den 12. maj 2022