Del: - -

Episode 1: Når coronaen udfordrer arbejdsglæden

Hvordan påvirker covid-19 vores arbejdsfællesskaber? Og hvad gør det ved os som medarbejdere og mennesker, når hjemmearbejdspladserne i højere grad bliver omdrejningspunktet for vores arbejdsindsats? Hør arbejdspsykolog Pia Ryoms refleksioner.

"I starten var de fleste mennesker meget begejstrede. Nu kunne de sidde hjemme og koncentrere sig, og de kunne blive fri for at gå til møder", siger ledende arbejdspsykolog ved Aalborg Universitetshospital Pia Ryom om den effekt, som corona og hjemmearbejde har i vores vores arbejdsliv.

"Men nu oplever jeg en træthed over kun at skulle mødes virtuelt. Man mangler kontakten til kollegerne og det sociale samvær. Det er rigtig vigtigt, at man får snakket sammen om det. Mange har det svært - og det er en udfordring at finde ud af, hvordan vi sammen kan bevare gejsten og arbejdsglæden, også selv om denne situation fortsætter", fortsætter hun.

Hør hele podcasten og hør mere om, hvad Pia Ryom mener, vi kan og bør tage med os, når vi er kommet ud på den anden side. Og hør hendes råd til, hvad vi i mellemtiden kan gøre for at bevare arbejdsglæden. Det handler bl.a. om at holde frikvarter, at bruge naturen og at holde fast i humoren midt i alvoren.

Hør podcasten her:

 

Følg podcasten
Vil du have alle episoder af podcasten automatisk? Klik på ikonerne for at vælge, hvor du vil følge podcasten.


Apple 

podcast
(IOS)

Google
podcast
(Android)

RSS

 

Spotify

 


Senest revideret den 21. april 2021