Del: - -

Konference: Stærkt samarbejde på uddannelsesinstitutioner

Hvordan styrker man samarbejdet mellem ledelse og medarbejdere på uddannelsesinstitutioner? Hvad betyder samarbejdet mellem ledelsen og de tillidsvalgte? Og på hvilke måder kan udviklingen af den professionelle kapital spille en vigtig rolle?

Hør, hvad skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner har gjort, og få anbefalinger, fokuspunkter og nyttige greb fra forskere og konsulenter på en konference for ledere, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter på uddannelsesinstitutioner mandag 24. februar i Odense.

Hvornår

Mandag den 24. februar hos Odin Havnepark i Odense, Dagen starter med tjek-ind og morgenmad fra kl. 8:15. Selve programmet kører fra kl. 9:00-16:00.

Det får du på dagen:

  • Chefkonsulent Line Arnmark fortæller, hvad nogle af de bedste skoler gør i deres samarbejder - på skolen og med forvaltningen.
  • Ledelses- og styringsforsker Klaus Majggaard inspirerer til at vende styringskæden på hovedet - for at skabe råderum for ledere og medarbejdere.
  • Skoler fortæller, hvordan de skaber stærke samarbejder og styrket inddragelse: Erritsø Fællesskole i Fredericia og Stokkebækskolen i Svendborg - ved skoleledere og medarbejderrepræsentanter.
  • Gymnasieskoler fortæller, hvordan de med succes har udviklet deres professionelle kapital: Nørresundby Gymnasium & HF ved rektor og tillidsrepræsentant og EUC Nordvestsjælland ved skoledirektør og tillidsrepræsentant.
  • Nøgler til stærkt samarbejde mellem mellem forvaltning og skoler i Frederiksberg Kommune gives ved skolechef Gorm Bagger Andersen.
  • Aalborg Kommune og Aalborg Lærerforening fortæller om det strategiske samarbejde om at sætte fokus på professionel kapital for forvaltningens 4.000 ansatte.
  • Og så får I lejlighed til at dele erfaringer med at udvikle samarbejdet i styrede samtaleformer.

Se programmet for konferencen her.

Målgruppe

Dagen er rettet mod ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter på uddannelsesinstitutioner: Grundskoler, gymnasieskoler, erhvervsskoler, voksenuddannelsescentre samt mellemlange og lange videregående uddannelsesinstitutioner.

Vi opfordrer til, at der minimum deltager to fra hver arbejdsplads, så tag gerne din leder, arbejdsmiljørepræsentant og/eller tillidsrepræsentant med. Desuden interne arbejdsmiljø- og HR-konsulenter på uddannelsesområdet. 

Bemærk: Såfremt du ikke tilhører målgruppen, er du ikke garanteret en plads. Hvis du tilhører en anden målgruppe, kan du sende en mail til Terese Thomsen på tth@bfa.dk, og vil vi se, om vi kan imødekomme dit ønske om at deltage.

 


Senest revideret den 8. april 2020